Tag » Vagina

The low down: Smear tests

When you hit 25 or sometimes, a little bit before, you will automatically receive a letter through the post. Sadly, not an exciting letter like the one you get from the Queen when you reach 100. 900 kata lagi

Lifestyle

Non-Surgical Vaginal ​ Rejuvenation​ Treatment in Reno NV

What is Vaginal Rejuvenation?

Dr. William Clearfield of Reno Nv explains,  “Forty​ ​is​ ​the​ ​New​ ​Twenty;​ ​Fifty​ ​is​ ​the​ ​New​ ​Thirty,​ ​and​ ​Sixty​ ​is​ ​the​ ​New​ ​Forty. 666 kata lagi

My Vagina Betrays Me

I get super wet super easily, I’m not even joking, I can get wet because it’s a Thursday night and a dog barked. I can even cum without touching myself, I call it… … 237 kata lagi

Girls

Cum Clarity

Cum first…act later!

No I don’t mean in a promiscuous way, although I’m not judging… live your life in whatever way makes you happy, as long as you or no one else is getting hurt! 290 kata lagi

Sex

Këshilla për vajzat: A i njihni nevojat e vaginës suaj?

Vagina është një pjesë shumë e veçantë e trupit.

Ajo e bën gruan, grua, por ne shpesh ia injorojmë nevojat e saj. Po, edhe vagina ka nevoja. 535 kata lagi

Lifestyle

Ja si reagon vagina juaj kur mendoni për seks

Ja çka ndodh me vagjinën tuaj që në mendimet e para për seksin e deri te arritja e orgazmës…

Kongresi amerikan i akusherëve dhe i gjinekologëve ka bërë një anketë, nga e cila është zbuluar se sa vërtet femrat dinë apo nuk dinë për anatominë e tyre. 195 kata lagi

Lajme