Tag » Tomin

Malem Minggon

 

“Lapo?”

“Apane”

“Nyawang ae lapo?”

Diman mesem. Wong lanang iku rodo isin, ketemon. Ora nyauri dheweke malah nyandak es teh nang ngarepe. Wiji sing lagi mangan nang ngarepe nerusno lek mangan. 816 kata lagi

Tomin

Tamu

“Wis pirang taun, Dek? Sepuluh taunan?”

“Gurung onok, paling pitung taun.”

“Mosok? Ketoke wis suwi nemen kene gak ketemu.”

“Diombe, Mas.”

Bagus manthuk. Wong lanang iku nyandak gelas kopi sing disuguhno Wiji nang nduwur mejo. 647 kata lagi

Tomin

Amplop Putih

Ketemu ora sengojo nang pinggir kali, masio yo sing diarepno, bengine Wiji ora iso turu. Arek wedok iku eling omongane bapake, eling rupane Bagus. Sakjane ngunu Bagus dudu mung tonggo. 706 kata lagi

Tomin

Mancing Kumis

Jenenge arek wedok, sik kaet ngrasakno seneng karo arek lanang, polahe malih rodo ora biasa. Ora biasane ora mung seje koyo mbendinane ning ono sing seje dhewe alias ora podho karo lumrahe koncone. 857 kata lagi

Susu Satu

Sakjoke nduwe anak, Wiji karo Diman sing biasane kerep dolan-dolan malih rodo jarang iso metu bareng. Ojo’o dolan adoh, nang tonggo ae ora suwi-suwi, paling lek pas ono acara tok ae. 600 kata lagi

Tomin

Kumis

“Banyune gek diangkat, wes umup iku.”

“Kumkumanmu kae dicandak, rusak kain lek kesuwen ngekum ngunu iku.”

Embuh wis ping piro ae emake Wiji ngomel, ning sing diomeli meneng ae. 620 kata lagi

Pait

“Pak, tangi. Aku kate lungo.”

Minggu isuk omahe Diman wes rame karo suwarane Wiji. Wong wedok iku ketok sibuk kaet tangi. Anake sing mau merem nang sandinge bojone wes tangi. 896 kata lagi