Tag » Tema

HUMILDADE, TALENTO E SENTIMENTO PARA FOTOGRAFAR

Hoje começo as primeiras impressões da minha revista digital Vida Produtiva e a minha primeira matéria é sobre Fotografia que é a minha inspiração e uma proposta de… 105 more words

FotografeUmaIdéia

katere barve je pa tvoj dan?

Ležim na postelji in gledam v zrak. Prenosni računalnik še ni čisto pripravljen na uporabo, saj si mora vsaj malo napolniti baterijo, da se bo sploh pognal. 355 more words

Viva Revolution

FALANDO A LÍNGUA DOS ROTEIRISTAS (PARTE I)

E aí na reunião com o produtor e/ou diretor você ouve: “eu não consegui enxergar o tema principal da história”; “a estrutura que você utilizou não parece consistente”; “qual o arco do protagonista?”; “o conflito principal poderia ser…”. 411 more words

Pyetje: Ç'është mevludi?

Përgjige:

Falendërimi i takon Allahut, paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen, shokët e tij dhe të gjithë pasuesit e tij deri në Ditën e Gjykimit. 462 more words

Tema

Valg af tema for bloggen

Valg af tema er noget af det, man kan få mest tid til at gå med. Mere end noget andet er der tale om personlig smag og behag. 388 more words

Indstillinger

Våren närmar sig!

Vi har haft en härlig vinter här på Tomtebobarnen. Vi har byggt snögubbar, snöhästar, åkt pulka och gjort utflykter. Vi har också haft ett litet tema kring vatten, is och snö. 224 more words

Pedagogisk Omsorg

Tema Hari ini

Hari ini temanya adalah krompyang-krompyang (bunyi benda yang terbuat dari seng jatuh).

Hari padahal di rumah pas giliran mengadakan pengajian, harusnya itu yang jadi tema utama… ^^ tapi, ternyata yang menhebohkan adalah krompyang-krompyang itu, karena krompyangan pertama saat ibu menjatuhkan tutup panci, suamiku kaget dan sulit tidur lagi, itu membuatnya sedikit bad mood. 60 more words

Tulisan