Tag » Teater

annelies pujaan minke, si bunga penutup abad

Annelies telah berlayar. Kepergiannya laksana cangkokan muda direnggut dari batang induk. Perpisahan ini menjadi titik batas dalam hidupku: selesai sudah masa-muda. Ya, masa muda yang indah penuh harapan dan impian – dan dia takkan balik berulang.(Anak Semua Bangsa) 988 kata lagi

Heritage

Fringe Theatre Adventures

Varje år har vi en Fringe-festival i Edmonton där vem som helst kan uppträda i olika former av scenkonst. Det kan vara allt från cirkus till teater, dans till dockföreställningar. 321 kata lagi

18 Gusht - Epidamn Film- PREMIERE "Humanisti i Heshtur"

18 Gusht – Epidamn Film

“Ana”, Skenari dhe Regjia Ajola Daja.

“Mëngë Këmishe”, Skenari dhe Regjia Suela Baka.

“Buka”, Skenari dhe Regjia… 23 kata lagi

Edicioni

18-19-20 Gusht Ekspozitë "Edhe unë jam një vepër arti" e artistes Soela Zani

Ekspozita e Artistes Soela ZaniEdhe unë jam një vepër arti“ në bashkëpunim me Fondacionin Down Syndrome Albania 

një ekpozitë Fotografike me veshje bashkë me femijët me Sindromin Down ne galerinë e amfiteatrit…

Edicioni

Ofelia råkar spela teater

Ofelia går i femman, och en dag skriver fröken upp några engelska ord på tavlan i klassrummet som de ska lära sig utantill. Detta är inte märkligt i sig. 658 kata lagi

OfeliaOnsdag

16 Gusht – “Muzat e Epidamnit”, performancë, regjisore Adelina Muça

Muzat e Epidamnit një mbremje e Magjishme ne Termat Romake nën Regjisore Adelina Muca, vjen neser mbrema ne ora 21:00

Edicioni

13-14 Gusht "BINJAKËT"(Menehmët) e PLAUTIT PREMIERË me Regji të Driada Dervishit!

Premiera Binjakët e Plautit rikthehet pas 2200 vjetesh sërisht në Epidamn kësaj here me regji të Driada Dervishit me nje kast aktorësh fantastikë të Teatrit A.Moisiu… 130 kata lagi

Edicioni