“Tuku duku nang Pasar Turi, malah oleh jeruk embhone tempe … koncoku bingung gak mari-mari, onok tandhak ludruk bokonge gede-gede”

Ludruk iku kesenian tradisonil khas teko Jawa Timur, terutama ndhek kutho Suroboyo, Mojokerto, Jombang ambek Malang.  700 kata lagi