Tag » Sunda

Masih prepare…

Sunda

Aku ingin sedikit lebih lama menghirup wangimu dalam pelukanku #love #lovequotes #aksarasunda #aksarasundakaganga #sundakaganga #sunda #cinta #kaganga

from Instagram @sundanesian : http://ift.tt/2kNhPnA, Aksara Sunda Kaganga, Aku ingin sedikit lebih lama menghirup wangimu dalam pelukanku #love #lovequotes #aksarasunda #aksarasundakaganga #sundakaganga #sunda #cinta #kaganga, Join on BBM CHANNEL,,, C002E2F9B… 7 kata lagi

Aksara Sunda

Cinta di setiap detik #love #lovequotes #valentine #cinta #kasihsayang #aksarasundakaganga #aksarasunda #sunda #sundakaganga #kaganga

from Instagram @sundanesian : http://ift.tt/2l9qj9v, Aksara Sunda Kaganga, Cinta di setiap detik #love #lovequotes #valentine #cinta #kasihsayang #aksarasundakaganga #aksarasunda #sunda #sundakaganga #kaganga, Join on BBM CHANNEL,,, C002E2F9B… 7 kata lagi

Aksara Sunda

Resep: Combro

combro/comro is one traditional dish from West Java. combro is oncom di jero atau oncom di dalam, merupakan makanan yang terdiri dari parutan kelapa dan singkong diisi dengan tumisan oncom yang pedas. 103 kata lagi

Recipes

Conto babasaan jeung paribasa:
1. Kaduhung tara tiheula.
2. Élmu tungtut dunya siar.
3. Ulah gindi pikir belang bayah!
4. Haripeut ku teuteureuyan.
5. Puraga tanpa kadengda. 158 kata lagi

Sunda

Nurutkeun Kamus basa Sunda, anu dimaksud Babasan nyaéta ucapan matok nu dipaké dina harti injeumanana. Ari nu dimaksud Paribasa nyaéta ucapan matok, saeutik patri mangrupa silokaning hirup (pituah, piluangeun, jeung sajabana). 114 kata lagi

Sunda

That feeling when...

…you take another sip of coffee and realize your cup is empty.

What is a Sunday afternoon in winter without a hot cup of Coffee or Tea? 46 kata lagi