Tag » Simbol

Titik

Sebuah titik, bukan berarti sebuah huruf.

Sebuah titik, bukan berarti sebuah kata.

Sebuah titik, bukan berarti sebuah kalimat.

Sebuah titik, bukan berarti juga sebuah paragraf. 64 kata lagi

Event

Aurora se videti mora

Dao mi je reči: Lepota, Osvajati, Simbol, Oslo, Srbija

Ove reči su me odmah asocirale na magične lepote koje pruža priroda severa zemljine polulopte. Istina je da i naša… 902 kata lagi

Putovanja

“Divina Comedie” ca sinteză (1)

Cititorul, cînd deschide o carte, vrea să afle mai întîi ce conține. Despre poemul lui Dante Alighieri lumea știe, probabil, că este o capodoperă, fără să aibă prea multe detalii. 3.230 kata lagi

Alegorie

Symbols/ Simbol

Day 29 Symbols

Teach me O LORD to look after my surroundings, are there any symbols that do not please You. Knowing then dissolves it to please Your heart. 58 kata lagi

2017 The Year Of New Heights

Auseklītis / Early Morning Star

I was surprised to find this die cut on the internet. For me, it is something so Latvian. It is not just a random pattern – it is Latvian symbol – … 115 kata lagi

DIY

Themis dhe simbolet e drejtësisë

“ Së shpejti ata do të pushojnë së pikturuari kujdesin, së dhënuri Themisit peshore e shirit”[1]  Kështu Nicolas Boileau[2] përmendtte Hyjneshën e drejtësisë dhe simbolet e saj në veprën e tij. 961 kata lagi

Dora E Drejtesise