Kangenes:

Sunda ngan bati nalangsa

Hinis nurih kana ati

Kangenes taya anggeusna

Gudawang sapapanjangna

Pustaka dituding palsu

Meureun pareum cahayana

Sunda naha acan tanghi

Geura nyaring tina ngimpi… 906 kata lagi