Kur hayang nganjang ka kolot
Bari mampir dianjangan
Keur leumpang sinjang molorot
Ni hampir kawiwirang
*
Badéna énjing aruih
Buru buru carundukan
Hadéna diléjing rapih… 420 kata lagi