Tag » Intervista

Mario Vargas Llosa: Populli që nuk lexon, manipulohet lehtë

Mario Vargas Llosa jeton pas mureve të larta në një lagje pasanikësh në veri të Madridit. Fqinj të tij janë ambasadorët e Kuvajtit, Algjerisë dhe Venezuelës. 1.755 kata lagi

Intervista

Emisioni Autor: RTSH Korça - E ftuar Anila Karapidou

Emisioni Autor: RTSH Korça – E ftuar Anila Karapidou

Për më tepër kliko linkun: 

INTERVISTA

KONJUKTURAT UDHËHEQËSE JANË MAKINA MË E MADHE E KRIMINALITET DHE DUHET TË NDALET (Intervistë me shkrimtarin, studiuesin dhe publicistin shqiptar,Brahim Ibish AVDYLI) / Bisedoi: Isuf B. Bajrami

KONJUKTURAT UDHËHEQËSE JANË MAKINA MË E MADHE E KRIMINALITET DHE DUHET TË NDALET

(Intervistë me shkrimtarin, studiuesin dhe publicistin shqiptar,Brahim Ibish AVDYLI)

Shkrimtari Brahim ( 5.410 kata lagi

INTERVISTA

Në studion TVSH- 3, emisioni "Ura" me poeten shqiptare Anila Karapidou

Në studion e TVSH- 3, emisioni “Ura” me poeten shqiptare Anila Karapidou

Në studion TVSH, emisioni  “Ura një poete shqiptare” me poeten  Anila Karapidou, e cila prej vitesh jeton në Selanik të Greqisë, por poezitë i shkruan në gjuhën që ia do zemra, në shqip. 45 kata lagi

INTERVISTA

Dekani Rexhepi thotë se lufta në Siri nuk është e shenjtë

Fahrush Rexhepi, thotë se fenomeni i ekstremizmit dhe shkuarjes së kosovarëve në Siri nuk është trajtuar sa duhet.
Dekani i Fakultetit të Studimeve Islame, Fahrush Rexhepi, thotë se fenomeni i ekstremizmit dhe shkuarjes së kosovarëve në Siri nuk është trajtuar sa duhet në aspektin profesional nga institucionet e vendit. 262 kata lagi

Intervista