Tag » Helikopter

#patologija

potrebna je sasvim posebna ličnost da ti osećanje koje izaziva akcija koja je rezultirala smrću sedmoro bude ponos. pic.twitter.com/6PIFryN2um

— AstroG (@Astr0G) November 6, 2015…

57 kata lagi
Izjave Političara

#helikopter

Radić: Afera helikopter bitka za premoć u sistemu odbrane https://t.co/msxVQi03YO #Pressing

— TV N1 Beograd (@N1infoBG) October 27, 2015

Ako ste sinoć propustili, pogledajte snimak emisije…

19 kata lagi
Vesti Dana

#helikopter

dve verzije iste vesti, kao da su dve vesti. prva… https://t.co/7ZLQFGgEWh
AstroG (@Astr0G) October 23, 2015

… i druga https://t.co/OX5pq49GTp
AstroG (@Astr0G) October 23, 2015…

75 kata lagi
Vesti Dana

Hongkong

Azt hittem, hogy egy zsúfolt nagyváros lesz… bár mondjuk Bangkok, Jakarta vagy Manila 12-15 milliós népességéhez képeset talán mégsem a maga 7 milliójával. Na de hogy ilyen kevesen legyenek az utcán! 906 kata lagi

Helikopteri presidencial i pret kokën në transmetim ‘live’ studentes (VIDEO+18)

Donte t’i dorëzonte personalisht një letër kryeministrit, ku i kërkonte lirimin nga burgu të vëllait të vet, por, nga pakujdesia dhe nxitimi për ta arritur, iu afrua shumë helikopterit presidencial, helika e të cilit i preu kokën teksa ishte në ecje e sipër. 37 kata lagi

Bota