Tag » Hacker

Security tips after Better Business Bureau hit by cyber attack

A cyber attack that can cause headaches for Internet users and website owners has claimed the Better Business Bureau as a victim.

It’s called a Distributed Denial of Service attack, and it can affect just about any website. 274 kata lagi

News

Slithering Through The Fire

It didn’t take Charlotte long to wonder why Slocumb wasn’t in the central part of the state taking care of Darlene Weckyl, and the angry woman let the P.I. 304 kata lagi

Apple tenton krijimin e softuerit të sigurisë të cilin nuk do të mund ta hapë as vet!

FBI po përpiqet ta shtyjë kompaninë Apple të krijojë një softuer i cili do t’ia mundësonte agjencisë së hetimeve në SHBA zhbllokimin e iPhone për rastin e sulmeve terroriste në San Bernardino. 224 kata lagi

Hacker

Sulmet në Bruksel, Facebook aktivizon Safety Check

Facebook ka aktivizuar më në fund Safety Check për Brukselin, pasi u përball për orë të tëra me telefonata për shpërthimet vdekjeprurëse.

Një mjet i tillë, ashtu si tek ngjarjet e Parisit në nëntor, e bën më të lehtë për t’i treguar familjarëve, miqve dhe të afërmve se jeni të sigurt në zonë pas sulmeve terroriste. 125 kata lagi

Hacker

Nesër mbahet Hackathoni më i madh për fëmijë në Kosovë (Foto&Video)

Çdo ditë e më shumë teknologjia po zhvillohet dhe fëmijët po bëhen më të varur nga ajo. Fatkeqësisht, koha që po kalojnë ata pranë ekraneve nuk është e shëndetshme, sepse gjithë kohës janë në rolin e pranuesit të informacioneve e asnjëherë në rolin e krijuesve. 171 kata lagi

Hacker

Hacking Secret Reveal

Hey Guys, it’s long time from my first post, cause i’m busy for my fighting in graduate. :)
I think Enough for my dummies reason, i will tell you my journal’s review about hacking, the journal title is Hacking Secret Reveal, it was produced by S & C Entreprise. 79 kata lagi

Hacking