Tag » Fotografi

DIY Body Butter

Häromnatten när jag inte kunde sova för att jag var så torr så det kliade så fruktansvärt i armar och ben så googlade jag olika Body Butters. 263 kata lagi

Fotografi

A beautiful moth

Brothers & sisters…, I think this is the most beautiful moth I ever photograph. I found this pretty creature on the wall this morning. Look how beautiful it is.

Photography

Të veshura me sari, s'do ta besoni si duken aktoret e njohura [FOTO]

Aktoret e pashme të B-Town janë një mishërim i hyjnive, kur shfaqen ose jo në ekran,nën stolitë e mrekullueshme ku secila prej tyre është e zbukuruar dhe krijuar plot kujdes për të shtuar bukurinë e aktoreve më të mira të Bollywood-it. 82 kata lagi

Sipas Nesh

5 Latihan Ini Membantu Anda Menjadi Fotografer Yang Lebih Jago

Banyak orang bilang, practice makes perfect, latihan menuntun pada kesempurnaan. Well, kita tidak akan pernah menjadi fotografer sempurna, namun menjadi fotografer yang lebih jago pasti jadi keinginan banyak orang. 436 kata lagi

Fotografi

5 Cara Menyusun Komposisi Foto Agar Subjek Utama Lebih Menarik

Semua foto berebut minta diperhatikan, dan kalau satu foto sudah diperhatikan lantas semua elemen dalam foto berebut minta dilihat. Namun bagaimana kalau kita memang ingin menonjolkan subjek utama yang memberi kesan dan karakter paling kuat pada foto. 326 kata lagi

Fotografi

Ännu mer julkänsla

När bästa grannarna undrar om det går att få några foton till julkort travar jag och min kamera givetvis över :) Försöker göra mer och mer saker på dagarna för att öka energinivå och smärttröskel och det går ganska bra måste jag säga! 50 kata lagi

Fotografi

10 fëmijët që janë milioner pa mbushur ende 25 vjeç [FOTO]

Ju e dini se “ ja keni hedhur”, kur llogaria juaj bankare ka 7 ose më shumë shifra. Nuk janë qindshe, por miliona. Një mal me para. 574 kata lagi

Sipas Nesh