Tag » Boso Jowo

Wang Sinawang

Urip iku ming wang sinawang, kanggone wong siji iku penak, ning sopo le ngerti njerone koyo kepiye :mrgreen: . Jare dadi pegawe PNS kui penak rasane,.. 163 more words

Tentang Kehidupan ^_^

Learning Javanese Language - Belajar Bahasa Jawa - Sinau Boso Jowo

Learning Javanese Language (English)

Belajar Bahasa Jawa (Indonesia)

Sinau Boso Jowo (Javanese)

It’s Fun! Just Try It

Take Our Poll

Bahasa