Tag » Bobodoran Sunda

Sudah Tua Masih Melacur Juga - Bobodoran Sunda Bikin Ngakak

Dihiji Lembur aya hiji wanoja anu padamelana teh dagang di alun alun bandung, sanes dagang kopi tapi dagang surabi haneut alias jual diri, mun cek bahasa sunda namah ngabondon, lamun cek orang batawi mah ngalonte. 272 kata lagi

Bobodoran Sunda Lucu Pisan

Carita Sunda Pikaseurieun Awas Racun

Kumpulan Bodor Sunda Lucu Pisan, banyolan Sunda, Banyolan singkat Lucu, Carita sunda Lucu, carita sunda pikaseurieun, Carita sunda Cawokah.

dihiji kampung aya aki adma anu boga tangkal nangka campedak leubeut pisan. 133 kata lagi

Banyolan Sunda

Carita Bodor Sunda Terbaru - Meh Karasaeun

hiji salaki sebut wae ngaranna jamal, manehna keur sakarat haritateh, terus nyalukan pamajikana anu keur aya teu jauh tidinya,

Jamal : mih ke lamun papih geus maot wayahna mamih kudu kawin deui jeung kang nandang nya. 52 kata lagi

Banyolan Sunda Facebook