Tag » Bobodoran Sunda

Cangehgar (Carita Ngeunah jeung Segar)

LEMESNA
Budak 1: Urang mah geus di ajar basa Sunda nu lemes kamari…
Budak 2: Oh kitu.. cing ku kuring di tes… ari lemesna sare? 535 kata lagi

Landong Baeud

Lalampahan Si Cepot

Diajar Nulis
Budak: Mang Cepot, kumaha cara nulis “successful”? C na hiji atawa dua?
Cepot: Tilu we, Jang…ngarah yakin

Meuli Tipi
Cepot: Aya tipi warna, Kang? 388 kata lagi

Landong Baeud

Cadel Nataku

Aya hiji jajaka, dedegna gagah kalayan rupana oge kasep. Teu aneh mun eta jajaka boga kabogoh nu kawilang geulis pisan. Mun jaman ayeuna mah model Aura Kosasih meureun atawa Luna Mayan. 437 kata lagi

Landong Baeud