Tag » Bebe

O ACAMPAMENTO (KILLING GROUND) - 2016

O terror, me mantendo longe da vida selvagem, um filme por vez.

Uma pessoa consciente em um filme de terror, ou seja, em um estado raro de lucidez que lhe permita entender que não passa de um personagem, jamais aceitaria os conselhos de um estranho de cidade pequena, sobre o melhor local para se montar um acampamento no meio da floresta. 757 kata lagi

Terror

Informata per kursin

Planifikohet te mbahen rreth dy deri ne tri seanca, mundesisht te jene 5 deri ne 7 dite ndermjet, ne ate menyre nenat do te kene mundesi te praktikojne nderkohe ushtrimet te cilat i kemi mesuar dhe sigurisht nese do te kene pyetje apo veshtiresi do te mund t’i adresojme ne seancen e dyte. 170 kata lagi

Shtatzani Dhe Lindje

Fillet e para

Kisha kaluar tremujorin e pare te shtatzanise. Natyrisht qe dite pas dite te shfaqen mendimet se si ka per te shkuar momenti i lindjes. Nese bazohemi ne trashegimi une e dija se ne baze te gjeneve une kam per te qendruar ne salle mbi 36 ore – duke e llogaritur se nuk do te dorezohem nderkohe dhe te lind me operacion. 453 kata lagi

Shtatzani Dhe Lindje

Mic îndreptar pentru călcatul hainelor cu bebe mic

Bebe mic, dar nu atât de mic. Totuși, suficient de mare cât să se târască peste tot după tine și să își dorească să participe la toate activitățile. 497 kata lagi

Bebe

Can My Fraternal Twins Be Identical?

The short answer is yes. Because that is exactly what has happened to us. All through my pregnancy we were told my girls were fraternal, also known as Dizygotic or Non-identicals. 989 kata lagi

Beau

Tots to Travel best picks 2018

I recently interviewed Wendy Shand, the founder of the baby based travel company Tots to Travel. She gave me loads of insight into how to make a holiday with a baby fun, safe and hassle free. 489 kata lagi

Baby