Tag » Arti

S E P A T U

Bentuknya pasangannya tak persis sama namun serasi. 58 more words

Coretan

Makna Hidup: Makhluk Yang Menyesatkan!

“Rutinitas sehari-hari telah membuat hidup menjadi tak berarti.”

Sudah beberapa hari ini penyakit itu datang lagi, Penyakit dulu yang berkata bahwa hidup ini tak ada maknanya. 928 more words

Eksistensi

SHKËPUTJE ME PAK ZHGËNJIM

Jo vetëm udhërrëfyesit turistikë, por edhe njohësit e Vjenës, të këshillojnë ta vizitosh medoemos Ekspozitën e Shkëputjes (Wiener Secessionsgebäude). Për shkak të ftesave të ndryshme, përshkrimeve nëpër libra, komenteve të artdashësve dhe nxitjeve të admiruesve të ndryshëm, ndërtesa e famshme e Shkëputjes vjeneze bëhet një … 713 more words

Art

Sirah Nabawiyah 59: Syafa'at Nabi ShallaLlahu 'Alaihi wa Sallam

Materi ini memiliki pembahasan sbb:

  1. Neraka paling dangkal bagi Abu Thalib
  2. Syafa’at
  3. Cinta Nabi ShallaLlahu ‘alaihi wa sallam dan Syafa’at Beliau ShallaLlahu ‘alaihi wa sallam…
  4. 39 more words
Arti

02.49am

Sulit ku percaya semua ini saat kepakkan sayapmu singgah di hati dan bersemayam penuh arti.
Kau beri aku satu rasa yang selalu sepenuhnya coba aku pahami, 117 more words

Katahati

Duhet një “DataBase”, për Artistët Shqiptarë..!

Duhet një “DataBase”,  për Artistët Shqiptarë..!  

Me gjuhën e artit dhe kulturës, zgjodhëm të nisim  lëvizjen për  bashkëpunim “Së Bashku Në Shekullin e Ri ”, njëherazi duke uruar “Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2000”, në sallën Dea, të Pallatit të Kulturës të Tiranës. 129 more words

My House, My Haven - Arti 2 by Decoradoc

Portion two of Arti’s home showcases her puja space &amp dining area… I really like the vibrant colours .. Fascinating how this Ganesha painting can give you a different feeling. 29 more words