Tag » Amerika

Trump jóváhagyhatja a JFK fájlok közzétételét

Donald Trump amerikai elnök szombaton a Twitteren jelentette, be,  hogy több mint 3.000 titkos akta tartalmának nyilvánosságra hozatalát engedélyezné John F. Kennedy egykori elnök meggyilkolásával kapcsolatban. 184 kata lagi

Kennedy

Erdogan: SHBA dhe BE nuk janë me Turqinë në luftën kundër terrorizmit

Presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan ka sulmuar Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimin Evropian për mbështetjen e tyre për militantët e Partisë së jashtëligjshme të Punëtorëve të Kurdistanit (PKK), duke thënë se ata nuk janë “me Turqinë” në luftën kundër terrorizmit. 301 kata lagi

Aktualitet

CNN: 2/3 e amerikanëve kundër daljes nga marrëveshja bërthamore

Në bazë të një sondazhi të kryer nga kanali televiziv CNN, më shumë se 67% e të anketuarve janë shprehur kundër daljes së Amerikës nga marrëveshja bërthamore. 195 kata lagi

Aktualitet

USA : Israel receives a copy of the 380-year-old Torah scroll in NewYork that the #US military took from one of Saddam's palaces.

Vladimir Putin: #Americans should respect Donald Trump.

#Russia and #America hold talks on nuclear disarmament despite tensions.

Northern #Iraq welcomes #Washington’s call to stop confrontations with federal forces. 167 kata lagi

USA

USA : Newsweek Magazine quoted a US Air Force "priest" saying that Christians in the armed forces "Serve Satan."

US talks on resolving the visa crisis are moving positively

Kerry: Ending Iran’s nuclear deal will aggravate the situation with North Korea.

Bush attacks Trump implicitly and criticizes “bullying and persecution”. 68 kata lagi

USA

75% e popullit amerikan mbështet marrëveshjen bërthamore

Rezultatet e sondazhit të kryer nga instituti për studimet në Lindjen e Mesme “Ipsos”, tregojnë se 75% e popullit amerikan mbështet marrëveshjen bërthamore mes Iranit dhe grupit 5+1. 130 kata lagi

Aktualitet