Assalamu’alaikum wr.wb

Nuwun panjenenganipun Bapak/Ibu para sesepuh, pinisepuh ingkang tansah kula bekteni, saha para kanca ingkang kula tresnani.

Ing wusana seneng iki pisanan kabeh ayo kita ningkataken iman lan takwa kito dhumateng Allah kanthi mengkono kabeh pepakon lan kanggo ngempet saka larangan Gusti Allah. 397 more words